Σαμπουάν Top Dog Color Plus
Σαμπουάν Top Dog Colour Plus

Το Σαμπουάν Colour Plus της Top Dog είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε διαγωνισμούς, µε 40% ενεργή Αλόη και Ελαιόλαδο. Περιέχει ένα ειδικό µείγµα σιλικονών και TiO2 που προσροφώνται από την τρίχα και αλλάζουν το βαθµό σκέδασης του φωτός αφήνοντας µια πολύ απαλή και µη λιπαρή αίσθηση πάνω στο τρίχωµα ενώ παράλληλα προσδίδει ένα πραγματικά εντονότερο χρώµα που διατηρείται για μέρες χωρίς να διαβρώνει ή να καταστρέφει την τρίχα.
Το έλαιο Πρίµουλας έχει ευεργετική δράση σε εκζέματα και προσφέρει πολύ βαθιά ενυδάτωση στο δέρµα λόγω των λιπαρών οξέων που περιέχει. Το χτένισμα και το βούρτσισμα του τριχώματος γίνεται ευκολότερα και ανώδυνα ενώ η ένταση στο χρώμα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή για μεγάλο χρονικό διάστημα ανεξαρτήτως θαμπάδας και φθοράς του μανδύα. Συνδυάστε το ιδανικά με το άρωμα Wild Poppy 75ml.

  • Σαμπουάν & Conditioner 250ml: Υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση 20:1 για μεγαλύτερη εξοικονόμηση.
  • Κατάλληλο για Λευκά, Μαύρα, Ασημένια και Καφέ Τριχώματα
  • Κατάλληλο για : Γάτα, Σκύλο, Κουνέλι
  • 94% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Ελληνικό Προϊόν
Νερό, Γλυκερίνη, Aloe Vera, Φυσικά Επιφανειοδραστικά Προερχόµενα από το Φοινικέλαιο και το Ελαιοκραµβέλαιο, Φυσικός Βεντονίτης, Πανθενόλη, Ήπιο Συντηρητικό Σύστημα, Μαλακτικές Ύλες, Σιλικόνες, Ελαιόλαδο, TiO2, Έλαιο Πρίμουλας, Βιταμίνη Ε, Άρωμα, Κιτρικό Οξύ, Linalyl Acetate, Benzyl Salycilate, Phenethyl Alcohol, Linalool
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν